KONTAKTY

Tomáš Kaňok-KAPA
Pekařská 649
737 01 Frýdek-Místek
tel: +420 558 628 716
fax: +420 558 628 716
kaprint@kaprint.cz
mobil:+420 608 611 195
MODERNÍ OBRAZY: 608 701 309

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 128,10 Kč
skladem
naše cena 48,76 Kč
skladem
naše cena 379,33 Kč
skladem

NOVINKY

arr3MODERNÍ OBRAZYNaše moderní obrazy, do Vašeho bytu a na Vaši stěnu Naše firma prodává nejlevnější, moderní... arr3   ... arr3

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 229,00 Kč
skladem
naše cena 74,00 Kč
skladem
běžná cena 57,02 Kč
naše cena 48,00 Kč
skladem


RECENZE

Přidáno: 04.07.2023

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Jednoznačně spokojenost. Nakupoval jsem toner a válec do tiskárny a vše bylo skladem za super ceny.

Pro:

Sortiment, ceny, rychlost dodání, komunikace, prostě vše na jedničku

 

Přidáno: 17.05.2023

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Obchod doporučuji, dlouhodobě od nich odebírám tonery i náplně a vždy naprostá spokojenost.

Pro:

Výhodná cena, dobrá kvalita a rychlost dodání

 

Přidáno: 18.02.2023

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlé doručení, dobrá cena

 

Přidáno: 30.01.2023

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlé vyřízení objednávky

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení, Váš názor je pro nás důležitý. Budeme se tešit na Vaši další návštěvu v našem e-shopu..KAPRINT
 

Přidáno: 26.01.2023

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Velmi dobrý obchod, vřele doporučuji!

Pro:

Dlouhodobě velmi výhodné ceny při velmi dobré kvalitě

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení, Váš názor je pro nás důležitý. Budeme se tešit na Vaši další návštěvu v našem e-shopu..KAPRINT
 

Přidáno: 12.07.2022

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Skvělá spolupráce

Pro:

Rychlost, cena, kvalita

Proti:

Bez problémů, doporučuji ale v PPL dopravě nabídnout možnost využití Parcelboxů.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení, Váš názor je pro nás důležitý. Budeme se tešit na Vaši další návštěvu v našem e-shopu..KAPRINT
 

Přidáno: 18.02.2022

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Proti:

Plnící sada je nekompletní. Chybí část , která se po naplnění nasadí na spodní část cartridge a odsaje se 0,5 ml inkoustu

Vyjádření našeho obchodu

Vážený zákazníku, nevšiml jsem si ,že bychom někde v popisu výrobku uváděli, že obsahuje odvzdušňovací stojáne, ani na fotogarfii, kde je veškeré příslušenctví tento stojánek není.
Příště než budete psát takové recenze si nejdříve přečtěte popis výrobku, které objednáváte, nebo si k nám zavolejte, rádi vám poskytneme bližší informace o výrobku.
 

Přidáno: 16.01.2022

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Nakupuji opakovaně a jsem spokojená.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení, Váš názor je pro nás důležitý. Budeme se tešit na Vaši další návštěvu v našem e-shopu..KAPRINT
 

Přidáno: 23.11.2021

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Obchod doporučuji!

Pro:

Rychlost dodání, dobrá kvalita, nízké ceny

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení, Váš názor je pro nás důležitý. Budeme se tešit na Vaši další návštěvu v našem e-shopu..KAPRINT
 

Přidáno: 06.09.2021

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlost vyřízení a dodání bylo skvěle

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení, Váš názor je pro nás důležitý. Budeme se tešit na Vaši další návštěvu v našem e-shopu..KAPRINT
 
MDdkZT